TTM Group er et selskap som spesialiserer seg på produksjon av metallstemplingskontrollutstyr for biler, sveisejigger og stemplingsverktøy, har lang erfaring i produksjon og eksport av kvalitetsutstyr til våre baserte kunder over hele verden (for det meste OEM/Tier1/Tier 2). Vi har strenge krav. krav til ansatte og streng ledelse.Samtidig bryr vi oss om og elsker ansatte.

I denne varme og behagelige våren hvor alle ting gjenopplives, innleder vi den årlige internasjonale kvinnedagen 8. mars. Den internasjonale kvinnedagen 8. mars er en strålende festival for arbeiderkvinner over hele landet for å forene seg og kjempe for frigjøring.Først av alt, ønsker TTM alle kvinnelige venner gratulerer med kvinnedagen!

TTM forberedte en ferie for gudinnene våre på denne spesielle dagen, og organiserte en vårutflukt for kvinnelige ansatte.Vi dro til naturparken, hvor kvinnelige kolleger kom tett på naturen, pustet frisk luft, slappet av fysisk og mentalt og forsvant fra arbeidstrøttheten.De tok mange flotte bilder og nøt festivalen til det fulle;samtidig forberedte vi også spesielle høytidsgaver og deilig mat for å feire denne spesielle festivalen for gudinnene våre, vi takker skjønnhetene for deres stille engasjement og dedikasjon i deres respektive stillinger og den enestående ytelsen som ble gjort for utviklingen av selskapet, uttrykke våre beste ønsker til dem!

Denne aktiviteten gjorde at alle skjønnhetene fikk en glad og meningsfull festival, og lot dem føle den hjertevarme atmosfæren.Til slutt ønsker vi alle gudinnene glade høytider, lykkelig familie og evig ungdom! Vi håper også at de vil gjøre en vedvarende innsats i det neste arbeidet.


Innleggstid: 21. mars 2023